Tapahtumat

Tapahtumat

Tulossa

Tulossa
  • Topin hananvaltaus!!

    Topi Fiskarsin Panimolta tulee tekemään baarin historian ensimmäisen ja pienimmän hananvaltauksen. Maistelussa hipstervirtauksia vastaan taisteleva Bock, joka on Topin uusin työkalu maailman valloituksessa.Paikalla siis itte keittoukko ja lopputulemana voetto! Tulkaahan jututtamaan Topia Fiskarsin kuulumisista.Tällä hetkellä näyttää, että Topi valtaa keskimmäisen vaihtuvista hanoista, mutta jännitetään kuinka käy!

Tastingit

Tastingit

Haluamme edistää juomatuotteisiin liittyvää nautiskelukulttuuria ja tietoisuutta järjestämällä erilaisia koulutus- ja tasting-tilaisuuksia. Järjestämme kaikille avoimia tasting tilaisuuksia, sekä asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä yksityisiä tasting-tilaisuuksia.

Tasting on juomatuotteesta kiinnostuneille mukaansa tempaava ja informatiivinen tilaisuus, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan aromien monimuotoisuuteen. Ymmärrys valmistusmenetelmistä, raaka-aineiden vaikutuksesta ja aistinvaraisesta arvioinnista vie osallistujan tutkimusretkelle aromien vivahteikkaisiin kiemuroihin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopiva tilaisuus.

Varaa tilat

Varaa tilat

Etsitkö tiloja illanviettoon, olutmaisteluun tai polttariporukalle? Katso kuva tilasta.

Takaisin ylös