Tapahtumat

Tapahtumat

Tulossa

Tulossa
  • Duo Shine @Explosive Bar

    Kaksi kaunista ääntä ja kitara. Kuvan kaunis Suvi ja komean karismaattinen Ari tulee laittamaan vipinää tanssikenkiin ja vuodattamaan kyyneliin. SHINE on monipuolinen ja valovoimainen akustinen duo/ bilebändi, joka valloittaa lämminhenkisellä ja ammattimaisella otteella.

  • Häät ja Hautajaiset @Explosive Bar

    Kylän omat pojat Otto ja Jimi tulee tulkitsemaan rakkauslauluja ja mukaansa vetäviä omia kappaleitaan! Kaksi miestä, laulu ja kitara, hyvä olut ja hauskuus; Näillä sanoilla voi kuvata tämän keikan meininkiä!

  • Duo Kaikkonen & Liekkala @Explosive Bar

    Jyräytetään vuosi 2018 alulleen mahtavalla keikalla kun melkein Pommin house bändiksi sanotut Kaikkonen & Liekkala tulee soittamaan jälleen! Nämä jätkät ei ole ikinä jättäny Pommia suutariksi! Be there or not to be, that's not possible!

Tastingit

Tastingit

Haluamme edistää juomatuotteisiin liittyvää nautiskelukulttuuria ja tietoisuutta järjestämällä erilaisia koulutus- ja tasting-tilaisuuksia. Järjestämme kaikille avoimia tasting tilaisuuksia, sekä asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä yksityisiä tasting-tilaisuuksia.

Tasting on juomatuotteesta kiinnostuneille mukaansa tempaava ja informatiivinen tilaisuus, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan aromien monimuotoisuuteen. Ymmärrys valmistusmenetelmistä, raaka-aineiden vaikutuksesta ja aistinvaraisesta arvioinnista vie osallistujan tutkimusretkelle aromien vivahteikkaisiin kiemuroihin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopiva tilaisuus.

Varaa tilat

Varaa tilat

Etsitkö tiloja illanviettoon, olutmaisteluun tai polttariporukalle? Katso kuva tilasta.

Takaisin ylös