Yhteistyössä

Yhteistyössä

Huutaako alkukantainen ääni sisälläsi, että kotiin pitää saada jotain keskiajan tai viikinkien aikaista puhuttelevan karua fiilistä? Huuto, johon oikein mikään muu kalusteliike tai –valmistaja ei pysty vastaamaan. Ennenkuin nyt. Puustikin valikoimasta löydät huudollesi vastinetta, keskittyipä huuto huonekaluihin tai pienempiin tuotteisiin.

Manalanpajan tuotevalikoimista voit tilata esim. täydelliset takkasetit tai yksittäiset takkasetti osat, saranat, ruusut, hautaristit, uuninluukut, amppelikoukut, tukkisakset, hyllynkannattimet, naulakot, koukut, vetimet, oven kolkuttimet, koristehelat jne...

Emmi on ympäri Suomen kulkeva kansainvälisesti palkittu jyväskyläläinen valokuvaaja, kuvauskohteena sekä yritykset että yksityiset. Emmin luonne sekä hiustenväri on jotain Pikku Myyn ja Pitkätossun Pepin välimaastosta, ammattitaito sekä luovuus raudanlujaa laatua ja työstään innostuminen superherkässä.

Digitoimisto Dude on keväällä 2013 perustettu neljän ukon tehoyksikkö, joka tekee tiukkoja verkkosivustoja laadusta tinkimättä. Jokaisella dudella on omat erikoisosaamisensa, jotka sopivat saumattomasti yhteen. Duden vahvuuksia ovat alan laaja tuntemus, ajantasainen osaaminen ja jatkuva uuden oppiminen, ketteryys sekä maanläheinen palvelu.

Takaisin ylös