Olutarvio

Olutarvio

Kissmeyer Stockholm Syndrome Imperial Double IPA

Makuprofiili

Tuhtia humalaa, makeaa mallasta, havumetsää, trooppista hedelmää, katkerohumalaa, persikkaa, aprikoosia.

Tietoisku panimosta

Tanskalainen Anders Kissmeyer on olutmaailman tunnetuimpia henkilöitä ja eräänlainen panimomaailman legenda. Kissmeyer on hänen vuonna 2011 perustamansa panimo, joka keskittyy laatuun. Anders on myös äänestetty Ratebeerissa maailman parhaaksi pienpanijaksi. Suomeen Kissmeyerillä on läheiset välit, koska hän valmistui Tanskassa panimomestarikurssilta samoihin aikoihin kuin suomalainen Peter Hartwall, jonka kanssa hän on edelleen tekemisissä. Hartwall myykin Kissmeyerin tuotteita Suomeen. Lisää Kissmeyeristä voi lukea miehen/panimon omilta sivuilta.

Arvio oluesta

Oluesta puolet on uusiseelantilaista humalaa, puolet jenkkihumalaa. Tuoksultaan tuhtia humalaa, havumetsää, trooppista hedelmää, katkerohumalaa, persikkaa, aprikoosia. Mausta löytyy kosolti makeaa mallasta, sitrushedelmää, havua ja tropiikkia. Humalapommi.

  • 9,5 %
  • 0,33 l
  • 7,5 €
  • 100 IBU

Tuomio

100 IBUa, 18 EBC:tä, mikään ei jää vajaaksi. Olut on täyteläinen, hedelmäinen ja katkera. Todella lujarunkoinen pakkaus, jonka maku pitää otteessaan. RateBeerikään ei valehtele 90/100 pisteillään.

Takaisin ylös