Olutarvio

Olutarvio

Hangaround & Nobody So U R Bock 7% Sour-Bock

Makuprofiili

Kirsikkaa, marjaisuutta, mehumaisuutta, mallasta.

Tietoisku panimosta

Hangaround & Nobody on vuonna 2016 perustettu jyväskyläläinen kiertolaispanimo. Panimon ensimmäinen kaupallinen olut tuli kauppoihin maaliskuussa 2018. Panimo tuottaa oluensa Lohjalla UG Breweryn tiloissa. Panimon edesottamuksia voi tsekata heidän kotisivuiltaan osoitteesta hnbrewing.fi.

Arvio oluesta

Tammilastujen kanssa kypsytetty Bock, jossa on ”triplasti” kirsikkaa. Tuoksussa marjaa tuhdisti, maltaan tuoksua, mehumaisuutta, hivenen tammipuumaisuutta. Maussa lempeää kirsikkaa, marjaisuutta, happamuutta ja tummaa mallasta lopussa. Happamuusasteeltaan So U R Bock on enemmän linjassa sour-osaston kanssa. Kirsikka ei tule häiritsevästi ja jälkimaun mallas luo yllättävänkin bockmaisen vaikutelman.

Panimo tykkää kikkailla selvästi nimillä, sillä tämä ei ole enimmäinen Hangaround & Nobodyn olut, jossa nimi on lausuttuna ja ajatusleikkinä kuvaava, toimii.

  • 7 %
  • 0,33 l
  • 7,50 €

Tuomio

So Ur Bock on hämäävän bockki, mutta silti yllättävän hapan. So Ur Bock, eli epäilevän bockki sourbock – oikein maukas sour-bock-paritus. Vahva suositus erikoisuuksien tavoittelijoille.

Takaisin ylös