Olutarvio

Olutarvio

Victory Blackboard Series (no. 05) Cream Ale With Cold Brew Coffee - Kylmäkahvinen erikoisuus.

Makuprofiili

Kylmäkahvinen, kermainen, mokkainen, hivenen leipäinen.

Tietoisku panimosta

Victory Brewing Company on amerikkalainen, Pennsylvanialainen panimo, joka on perustettu jo vuonna 1996. Panimon perustivat Ron Barchet ja Bill Covaleski vanhassa Pepperidge Farmin leipomossa. Panimon tunnetuimpia olutbrändejä ovat mm. HopDevil, Prima Pils, Headwaters Pale Ale, Golden Monkey, DirtWolf, ja Storm King. Victory on tunnettu laadukkaista ja kokeellisista oluistaan sekä barbecue-ravintoloistaan.

Arvio oluesta

Oluessa on erottuvan kahvinen tuoksu, josta löytyy kylmäkahvia, kermaa, mokkaisuutta. Tuoksu on kuin tuorepaahdettua kahvia ilman stouttimaista paahteisuutta. Erikoinen, mutta hyvä kahvin tuoksu, josta ei meinaa saada tarpeeksi.

Keskivahva runko, erittäin kahvinen maultaan, mutta samaan aikaan kevyttä juotavaa. Kahvin maku tulee täyteläisesti pintaan jättäen kuitenkin tilaa raikkaudelle. Hentoista leipäisyyttä taustalla. Erittäin mielenkiintoinen ja uniikki olut. Crema jää kielen päälle elämään, jälkimaussa kosolti kylmää pikakahvia.

  • 6,5 %
  • 0,33l
  • 7,5 €

Tuomio

Erikoinen cream ale, jonka makumaailmaa hallitsee raikas kylmäkahvisuus. Erittäin suositeltava olut uutuudennälkäisille.

Takaisin ylös