Olutarvio

Olutarvio

Mr. Hard's Rocks American Man Pracownia Piwa imperial stout

Makuprofiili

Suklainen, kahvinen, maltainen, tupakkainen, makeahko, paahteinen.

Tietoisku panimosta

Pracownia Piwa on puolalainen, Kakówin alueen reunalla sijaitsevasta Modlniczkasta kotoisin oleva panimo, joka on varsinaisesti perustettu vuonna 2012, mutta ajatus synnytetty vuosia aiemmin. Tuolloin kolme kaverusta Marta, Marek ja Tomek pistivät pystyyn panimon, jonka tähtäimenä on alusta asti ollut uusien makujen etsiminen ja kokeileminen. Lisää panimosta löydät heidän nettisivuiltaan.

Arvio oluesta

Mr. Hard’s Rocks (kieliasultaam näin kirjoitettuna ihan panimon omilla sivuilla, ilmeisesti ihan oikein) on olut, josta on originaalin lisäksi kuusi erilaista versiota, eli yhteensä seitsemän. Tämä on niistä jenkkiversio, jossa on käytetty amerikkalaisia ainesosia.

Kaatuu lasiin kepoisesti hieman vaahdoten. Pikimusta olut on tuoksultaan paahteisen suklainen, vaniljaisen suuntaan sävytteinen olut. Miellyttävä, täyteläinen maltaan tuoksu. Kahvia, hieman tupakkaa maussa. Hentoa kermaisuutta. Makeahko, mutta ei liian makea.

  • 10,5 %
  • 3,3 l
  • 9,5 €

Tuomio

Erittäin maukas, täyteläinen, hyvärunkoinen imperial stout, jonka maussa on kosolti suklaata ja kahvista paahdetta. Toimii jokaiselle imperial stoutin ystävälle.

Takaisin ylös